Sporten op je housesit locatie

Gepubliceerd door HouseHub op

Je zit thuis lekker in een sportief ritme en dat wil je eigenlijk tijdens je reis ook wel vasthouden. Maar hoe doe je dat zonder sportschool abonnement? Deze tips geven ervaren housesitters en andere vrouwen die veel op reis gaan:

Wanneer je een hond hebt op je housesit locatie, dan zul je sowieso 2-3 keer per dag de deur uit gaan voor een lekkere wandeling. Pak niet elke keer het standaard rondje, maar gebruik deze momenten om de omgeving te verkennen. Download desnoods een offline kaart in Google maps op je telefoon waarin je de housesit locatie markeert en ga op pad! Zo heb je ongemerkt makkelijk 5-15 kilometer afgelegd op één dag.

Het is altijd goed om vooraf te informeren bij de huiseigenaar of je enig vervoer bij het huis hebt waar je gebruik van kan maken. Met een auto bij de deur heb je al de mogelijkheid om naar een mooi gebied in de buurt te rijden om daar lekker te gaan hardlopen. Of gebruik de fiets om de omgeving te verkennen en tegelijk je conditie op peil te houden. Niet elk land is zo vlak als Nederland, dus grote kans dat je wat meer uitdaging krijgt!

Heb je een laptop mee op reis of gebruik je telefoon, dan kun je op Youtube wat workout video’s opzoeken ter inspiratie. Volg een yogales of doe een fitness workout met je eigen lichaamsgewicht in de huiskamer of in de tuin. Heerlijk om de dag mee te beginnen!

Soms zijn er op de locatie waar je verblijft unieke activiteiten voor die regio te vinden. Dan is nu je kans om dat eens te proberen. Neem surf lessen aan de Portugese kust. Ga sandboarden in de duinen of suppen op het lokale meer. Doe een canyoning cursus op Madeira en ervaar dat de natuur één grote waterspeeltuin is. Neem tango lessen in Argentinië. Heb je gelijk een mooie kans om nieuwe vrienden te maken!

Categorieën: BlogHousesitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *