Leg in 2 weken de basis van de taal in jouw housesit locatie

Gepubliceerd door HouseHub op

Zou je ook graag een taal willen leren, maar gun je jezelf er nooit de tijd voor? Een housesit is hét ideale moment om deze wens uit te voeren! Je zit al tussen de locals en je hebt minder verplichtingen dan dat je thuis hebt. Dus waar wacht je nog op? Met onderstaande tools pak je het in no time op!

Skillshare

Online leren in je eigen tijd is ideaal wanneer je op reis bent. Zo ben je niet afhankelijk van tijden, locaties en vervoer. Een online platform waar duizenden lessen staan over alle mogelijke onderwerpen is Skillshare. Wat dacht je bijvoorbeeld van Russisch voor beginners? Amerikaanse gebarentaal? Of een complete cursus Spaans?

Het is overigens allemaal in het Engels, dus het is fijn om hier wel aardig in thuis te zijn om de lessen goed te kunnen volgen.

Met deze link krijg je van ons 2 maanden gratis Premium toegang tot het platform: https://skl.sh/2Yw32Pj! Laat je weten voor welke taal jij gaat?

Leer het van de locals

Wanneer je elke dag geconfronteerd wordt met de lokale taal en je niet op Engels terugvalt, dan leer je de taal een stuk sneller. Zoek daarom vooraf naar cursussen of locals die je onder hun hoede nemen en je hun eigen taal willen leren. Je kan in Facebookgroepen vragen naar iemand die in de regio woont waar jij een tijdje als housesitter verblijft. Bied aan om een paar keer voor diegene te koken in ruil voor wat taal lessen. Je kan je alvast voorbereiden door de website van
https://forvo.com/ te gebruiken en de basiswoordjes alvast te leren. Hier worden alle woorden namelijk uitgesproken door iemand uit het land zelf. Zo leer je dus heel snel de juiste uitspraak.

Leer de snelste methode

Volgens Lydia heb je geen talenknobbel nodig, zoals zo vaak wordt gezegd, om een nieuwe taal te leren. In haar Tedtalk vertelt ze de vier principes om een nieuwe taal te leren:

Apps

En natuurlijk zijn er nog diverse apps om nieuwe talen te leren. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Dit artikel bevat affiliate links.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *