Hoe snel pak jij je koffer uit na terugkomst?

Gepubliceerd door HouseHub op

 Je komt terug van een housesit of een andere reis en ploft neer op de bank of je bed, uitgeput van de reis. Hoe lang duurt het bij jou voordat de bodem van je ingepakte koffer ziet? We delen enkele antwoorden van ervaren reizigsters met je:

Oja, direct, zelfs na een vluchtschema van 36 uur, pak ik nog steeds direct mijn koffer uit zodra ik thuis ben!

Ik vind het heerlijk om mijn koffer uit te pakken na een reis! Tenzij ik ben wezen backpacken, dan crash ik op de bank na een douche.

 Ehm ik ben al 6 dagen terug van mijn reis… en mijn koffer is nog steeds niet volledig uitgepakt. Ik merk dat ik alleen de spullen eruit haal die ik dagelijks nodig heb thuis haha!

Zodra ik thuis ben, gaat die tas leeg! Was gaat direct in de machine en alles wordt in de tas weer aangevuld, zodat ik ready to go ben voor een volgende reis.

Ik ben al maanden terug van mijn vakantie en heb afgelopen week 2 rokjes uit mijn koffer gevist. En dat was vooral omdat ik me afvroeg waar ze waren…

Wanneer ik in een hotel verblijf, laat ik daar mijn kleding wassen, de avond voordat ik naar huis ga. Op die manier kan ik alles schoon weer in de kast leggen zodra ik thuis kom.

Het eerste wat ik doe is mijn tas bij de wasmachine zetten en de eerste was laten draaien. Zodra die klaar is heb ik mijn post door gespit en heb ik mijn planten water gegeven.

Oh dit is heel erg, maar ik ontdekte laatst een kleine koffer in huis die nog ingepakt was van de zomer van vorig jaar!?! Ik vroeg me al af waar die kleding was gebleven…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *