5 landen voor de avontuurlijke housesitter

Gepubliceerd door HouseHub op

Jij bent niet het type stedentripje, beetje shoppen en een terrasje pakken? Kan het voor jou niet avontuurlijk genoeg zijn tijdens je housesit? Dan zijn deze bestemmingen op jouw lijf geschreven!

Australië

Zwemmen met walvishaaien in Ningaloo Reef aan de westkust. Bungee jumping in Cairns in het noord oosten van Australië. Of wat dacht je van surfen en skydiven in het oosten? En als je daar toch in de buurt bent, kun je een 4×4 trip houden op Fraser island. Jep, Australië is het land voor de échte avonturier! No worries mate…

Schotland

Wat dichter bij huis vind je adembenemende landschappen in Schotland. In de ruige natuur kun lang rondwandelen zonder iemand tegen te komen. Frisse berglucht en de bellen van de schaapskudde die daar rustig staat te grazen. Stap in nationaal natuurpark Loch Lomond in een watervliegtuig om van de omgeving te genieten. Leer kleiduivenschieten in St John’s town of Dalry of beklim de Ben Nevis.

Noorwegen

Als je Schotland mooi vindt, dan moet je zeker naar Noorwegen! Elke bocht die je omgaat zorgt weer voor een nieuw spectaculair uitzicht. Ga op moose safari in het noorden. Bekijk ‘s nachts het indrukwekkende noorderlicht. Ga naar het langste en diepste Sognefjord van Noorwegen. Of boek een huskytour in de buurt van Lillehammer.

Mexico

Van de zon genieten, cultuur snuiven en op avontuur? In Mexico kan het allemaal. Ga abseilen langs de Micos waterval of raften in de Tampaon rivier. De ultieme workout voor je bovenlijf tijdens het suppen in Bacalar. Of ervaar hoe het is om te gaan paragliden op Playa Migriño. Durf jij het aan, wandelen over de slapende Iztaccihuatl vulkaan?

Canada

Elk seizoen heeft Canada iets te bieden. De mountainbiker met lef gaat naar het Whistler bikepark voor wat adrenalinekicks. Daar kun je in de winter terecht voor de nodige ski- en snowboard fun. Bezoek met een boot de Canadese kant van de Niagara falls of boek een tour door een grot in Alberta. Maak urenlange hikes door het Victoria gebied of trotseer je zenuwen door een bungy jump boven de Nanaimo rivier.

Categorieën: BlogHousesitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *